Bellapeel Microdermabrasie

Serenite huidverzorgingsstudio

effectieve diamant peeling

BELLAPEEL MICRODERMABRASIE

De BellaPeel Diamond is een zeer geavanceerd apparaat waarmee een aangename en effectieve diamant peeling gegeven kan worden, waarbij tegelijkertijd werkzame stoffen de huid worden ingewerkt. Het werken met een diamanten behandelkop heeft als voordeel boven kristallen dat er preciezer een dunne laag van dode huidcellen verwijdert kan worden terwijl er tegelijkertijd een hoogwaardige vloeistof toegediend kan worden.

De diamanten behandelkop glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg onder vacuüm. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (serums) diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt lang aan en zorgt dus voor langdurige resultaten. De behandeling is pijnloos en wordt altijd goed verdragen. De diamantkop wordt aangepast aan het specifieke huidtype en gevoeligheid.

Wat is geschikt voor een dermabrasie Bellapeel behandeling?

  • Littekens (door acne, operatie ed)
  • Brandwondlittekens
  • Verstopte poriën
  • Vermoeide en matte huid
  • Vlekkerige huid
  • Rokershuid
  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Door de zon beschadigde huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan als éénmalige verzorging (om fijne rimpeltjes te verwijderen) of als kuur behandeling toegepast worden, dit is afhankelijk van het te behandelen huidtype en huidprobleem.

Is de behandeling pijnloos en veilig?

Een dermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de collageenproductie stimuleert waardoor nieuwe huidcellen ontstaan die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken. 

Prijzen

BellaPeel tijdens een gelaatsbehandeling €50,00
BellaPeel als losse behandeling (exclusief serum) €70,00
BellaPeel als losse behandeling (inclusief serum) €78,50

Huidverzorgingsstudio

SERENITE

Bel ons op 033 45 55 226

of een mail info@serenite.nl

 

BOEK EEN AFSPRAAK

 

Nieuwsbrief

Blijf op
de hoogte