Elektrisch ontharen

Serenite huidverzorgingsstudio

SERENITE HUIDVERZORGINGSSTUDIO AMERSFOORT

Elektrisch ONtHAREN

Naast IPL-ontharen is dit een methode om de haar definitief te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naaldje die de haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt de haar met wortel en al verwarmd en vernietigd.

VOORDEEL 

Alle haren kunnen met deze methode vernietigd worden, dus ook de ongepigmenteerde haren welke niet verwijderd kunnen worden met IPL-ontharen. Deze behandelmethode is zeer goed toepasbaar bij de kleine gebieden als bovenlip en kin.

NADEEL

Is zeer tijdrovend en pijnlijker dan bij de IPL-ontharing. Bovendien is de behandelmethode niet geschikt voor grotere gebieden.

Diathermie methode

Bij deze methode wordt er gewerkt met hoogfrequente wisselstroom. Het verwijderen van een haar gebeurt binnen 3 à 5 seconden. De hogere stroom zorgt dat de behandeling pijnlijker is.

BLEND methode

Bij deze methode wordt gewerkt met hoogfrequente wisselstroom èn gelijkstroom. De hoogfrequente wisselstroom werkt hierbij als katalysator. Het resultaat van deze methode is aanzienlijk beter dan bij de Diathermie. Het verwijderen van een haar gebeurt binnen 6 à 8 seconden, maar deze behandeling is door de lagere stroomsterkte minder pijnlijk, geeft minder pigmentverschuiving en huidirritatie ten opzichte van de Diathermie.

 

Huidverzorgingsstudio

SERENITE

Bel ons op 033 45 55 226

of een mail info@serenite.nl

 

BOEK EEN AFSPRAAK

 

Nieuwsbrief

Blijf op
de hoogte