Juvena

Serenite huidverzorgingsstudio

SERENITE HUIDVERZORGINGSSTUDIO

Juvena

Juvena is al meer dan 60 jaar expert in anti-aging verzorgingsproducten die een jeugdige uitstraling op elke leeftijd realiteit laat worden. Het geheim van frisse, nieuwe huid is te vinden in de briljante ontdekking van SkinNova SC Technology. Met sensationele resultaten: de kwaliteit van de huid is zichtbaar verbeterd, van binnenuit!

De naam Juvena is afgeleid van het Latijnse woord „juvenalis” –  jeugdigheid –  en omvat zowel een visie als een belofte. Om onze levendige, sprankelende energie, ongeacht welke leeftijd, te kunnen tonen combineert Juvena het unieke SkinNova SC Technology met diverse andere hoogwaardige ingrediënten om zo specifieke behoeften van de huid tegemoet te komen.  Deze technologie ondersteunt de huideigen stamcelactiviteit, bron voor frisse, nieuwe huid.

www.elhacosmetics.nl

Het gezich van Juvena

Barbara Schett, de meest succesvolste Oostenrijkse tennisster aller tijden, is het gezicht van Juvena. Zij belichaamt met haar charme en sterke, opvallende persoonlijkheid de essentie van Juvena. Net zoals voor Juvena als voor Barbara Schett heeft een jeugdige uitstraling alles te maken met karakter en gedrag en niet alleen het uiterlijk. Aantrekkelijkheid is een combinatie van verschillende individuele componenten; levensinstelling in combinatie met charisma, een sprankelende oogopslag en een stralende huid.

Zij is onder andere werkzaam als presentatrice en verslaggeefster voor Eurosport en bericht live vanaf de Grand Slam toernooien in Melbourne, Parijs en New York. Ondanks het actieve dagelijkse leven, weet ze werk en gezin perfect samen te brengen. Alles tezamen maakt Barbara Schett als perfecte ambassadeur voor Juvena.

Huidverzorgingsstudio

SERENITE

Bel ons op 033 45 55 226

of een mail info@serenite.nl

 

BOEK EEN AFSPRAAK

 

Nieuwsbrief

Blijf op
de hoogte