OVER ONS

Serenite huidverzorgingsstudio

SERENITE HUIDVERZORGINGSSTUDIO

WIE ZIJN WIJ?

De huid is de spiegel van de ziel….


…. daarom luisteren wij naar uw wens en kunt u bij ons huid verbeterende- en speciaal behandelingen verwachten, waarmee een optimaal verzorgde huid en een frisse uitstraling bereikt wordt. Wij werken met de nieuwste technieken en zijn innovatief in het combineren van verschillende behandelingen. Door onze professionele, duurzame en unieke werkwijze gaat elke cliënt met een glimlach de deur uit.

Wie ben ik?

Vanaf 1991 ben ik gedreven en vol passie werkzaam in het mooie vak van huidverbetering, huidverzorging en definitieve ontharing.In een serene omgeving, samen met onze zorgvuldig uitgekozen partners en graag samenwerkende collega’s uit diverse vakgebieden, bieden wij de meest optimale resultaten.

WAT DOEN WIJ?

Sérénité is gespecialiseerd in een brede range van behandelingen en producten die met name gericht zijn op het gebied van huidverbetering, huidverzorging & ontharing. Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging(ANBOS). Vanuit deze brancheorganisatie worden wij voorzien van literatuur en bijscholing, vanuit de leveranciers van producten en apparatuur regelmatig nageschoold. Ons vakkundig advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en continue bijscholing.

Onze filosofie

Wij ambiëren aandacht voor iedere cliënt, hierdoor ontvangt u een exclusieve behandeling met deskundig advies. Rust & harmonie in combinatie met onze vakkundige kwaliteiten, hoogwaardige producten en een sterk uit de praktijk denkende visie, zorgen ervoor dat wij u een resultaatgerichte behandeling kunnen aanbieden. Uiteraard luisteren wij naar wat uw wensen zijn; het totaalpakket van behandelingen én persoonlijk advies voor thuisverzorging zorgen voor het meest optimale resultaat. Graag tot snel bij Huidverzorgingsstudio Sérénité!

Serenite Amersfoort huidverzorging

Huidverzorgingsstudio

SERENITE

Bel ons op 033 45 55 226

of een mail info@serenite.nl

 

BOEK EEN AFSPRAAK

 

Nieuwsbrief

Blijf op
de hoogte