SANASLANK

Serenite huidverzorgingsstudio

HET EIWITDIEET

Sanaslank

SanaSlank Nederland bracht in 2003 als eerste het eiwitdieet op de Nederlandse markt. Het dieet is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd dieetconcept op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Met behulp van goede training, begeleiding en ondersteuning zijn wij opgeleid tot deskundige en betrouwbare dieetcoaches. Het SanaSlank dieet is een medisch onderbouwde methode waarbij men gebruik maakt van speciale eiwitproducten aangevuld met dagelijks verse groenten en voedingssupplementen. Er wordt aandacht besteed aan bewegen en aan gezonde voeding.

De ruim 250 eiwitproducten van SanaSlank zijn van hoge kwaliteit en te koop bij Sérénité. Dit grote assortiment bestaat uit zowel hartige als zoete producten, waaronder veel kant en klare.  Zoveel afwisseling zorgt voor grote diversiteit in de maaltijden tijdens het dieet. Dit maakt het dieet erg goed vol te houden!

Eiwitdieet 
Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces.

Omdat de eiwitproducten van SanaSlank veel eiwitten bevatten werken ze erg verzadigend. Een hoge verzadiging draagt ertoe bij dat een dieet beter wordt volgehouden. SanaSlank werkt met vier verschillende fasen, blokken, waarin aandacht is voor een gezond eetpatroon op de lange termijn en beweging. Als de vier blokken goed worden gevolgd zal er na beëindiging van het dieet, mits er een gezond eetpatroon met voldoende beweging wordt vastgehouden, geen sprake zijn van het alom bekende jojo-effect. SanaSlank is het dieet voor iedereen die gezond en eenvoudig wilt afslanken!

Hoe werkt het? 

Het SanaSlank eiwitdieet bestaat uit vier fasen( blokken). Je kiest zelf in welk blok je start. Start je in blok 1, dan eet je alleen de eiwitproducten aangevuld met groenten en voedingssupplementen. Als je 2/3 van je streefgewicht kwijt bent ga  je naar blok 2;  dan kan je vlees of vis aan je warme maaltijd of lunch toevoegen. In blok 3 bouw je het eiwitdieet langzaam af en ga je je lichaam weer laten wennen aan iets meer koolhydraten en je leert hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Daarna begin je aan de nieuwe levensstijl in balans, blok-4, waarbij je werkt aan de aanpassing van de oude eetgewoonten en zorgt voor voldoende beweging. Tijdens de vier blokken eet je zes maaltijden/tussendoortjes op een dag en je drinkt 2 liter water.

SanaSlank ziet het eiwitdieet als een hulpmiddel om gemakkelijk af te vallen, maar is zich ervan bewust dat een gezond eetpatroon van groot belang is. Daarom bestaan de SanaSlank adviezen in blok 4 uit puur eten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse (biologische) producten. Bekijk ook de contra indicaties van het eiwitdieet en de allergielijst.

Kijk voor meer informatie op www.sanaslank.nl

Huidverzorgingsstudio

SERENITE

Bel ons op 033 45 55 226

of een mail info@serenite.nl

 

BOEK EEN AFSPRAAK

 

Nieuwsbrief

Blijf op
de hoogte